Ime: Antonio Galić

Grad: Split

Posao: student (zadnja godina građevinskog fakulteta)

Kad si započeo/la s CrossFitom? Listopad 2017.

Koliko dugo treniraš u CF BoxV? 2 godine

Sjećas li se svog prvog treninga? Ne baš točno al mislim da je bilo trčanje sa čučnjevima i još nešto. Nisam imao problema sa upalama jer sam bio prije u nekim aktivnostima.

Najdraža pjesma za treniranje? Remember The Name :)

Imaš li savjet za ljude koji se misle priključiti, ali jos razmišljaju je li CrossFit za njih? Kad se ljudi puno misle nema ništa od toga, jednostavno dođite i pridružite nam se jer sigurno nećete požaliti!

Najdraži pokret? MU, DU, svašta po malo :)

Najgori pokret? Samo deadlift haha

Kako si čuo za CrossFit? Priko prijatelja Robia, koji je ujedno i trener BOXV-a.

Kako je CrossFit utjecao na tebe? Vrlo pozitivno. Napredak u masi koja mi je u početku bila problem radi nepravilne prehrane, osjećam se korisnije te puno bolje kada odradim kvalitetno trening.

Koji ti je najdraži aspekt CrossFita? Neovisno u kakvoj ste formi i trenutnom stanju imate mogućnost odraditi svaku vježbu skaliranu verziju.

Koji su tvoj CrossFit ciljevi? Napredovanje

Po čemu je CrossFit drukčiji od ostalih fitness programa koje si trenirao/la u prošlosti? U prošlosti sam trenirao nogomet i mali period atletiku. CrossFit mi se svidio jer sam upoznaš svoje granice te ih sam pomičeš iz treninga u trening. Tu su vrhunski treneri uz koje se osjećaš sigurnije i usavršavaš sve svoje vježbe.

Skriveni talent? Antitalent :)

Što te inspirira? Napredak te ekipa koja mi je ujedno i „konkurencija“ te velika podrška u savladanju svih pokreta.