Ime: Marko Gojević

Grad: (selo) Kaštel Stari

Posao: Apsolvent na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu / Business Analyst @ HR Cloud

Kad si započeo s CrossFitom? Bio je to vrući četvrtak ljeta gospodnjeg 2017.

Koliko dugo treniraš u CF BoxV? Skoro godinu dana

Sjećas li se svog prvog treninga? Ne točno, ali znam da sam upisao u periodu kad je utorkom i četvrkom fokus bio na Core-u; Plankovi, razni Carry stilovi. Odabrao sam dobar trening za započeti :)

Najdraža pjesma za treniranje? Zvuk antinog glasa „Bravo Gojo!“ ili češća verzija „Ajde pi*ko!“

Imaš li savjet za ljude koji se misle priključiti, ali jos razmišljaju je li CrossFit za njih? Koji god cilj da si postave (gubitak masti, dobijanje mišične mase, održavanje trenutnog stanja, zdraviji život, biti fit, izgledati i osjećati se bolje...) CrossFit im može uvelike pomoći u tome. Savjet je da izađu iz svoje comfort zone i probaju nešto novo! I jednom kad probaju da ostave ego na vratima i da slušaju trenere i rodit će se ljubav prema CrossFit-u :)

Najdraži pokret? Sve iz gimnastike (ali striktno) i pokoji sa šipkom (ako mi je dobar dan)

Najgori pokret? Thruster, Pistols i Kipping Pull-ups

Kako si čuo za CrossFit? Preko interneta, al za BOXV od kolega s posla (Veliki prijatelji Marko Marinović i Mislav Tomić <3 )

Kako je CrossFit utjecao na tebe? Živim zdraviji život i osjećam se fit :)

Koji ti je najdraži aspekt CrossFita? Skaliranje treninga jer to omogućava svakome da se izazove na sebi primjeren način. Podrška, suradnja i motivacija ekipe na treningu.

Koji su tvoj CrossFit ciljevi? Ne načeti stare ozljede, ne steći nove i napredovati u svim aspektima CrossFit-a.

Po čemu je CrossFit drukčiji od ostalih fitness programa koje si trenirao u prošlosti? Treninzi nisu monotoni, redovito obuhvaćaju cijelo tjelo (a često i glavu). Na trening dolaziš s nimalo brige što ćeš radit taj dan jer je netko to za tebe sastavio i vodit će te kroz trening, ukazati ako nešto krivo radiš i motivirati te ako ispravno radiš.

Skriveni talent? Dobro se sakrio

Što te inspirira? Grupa u 18:00