Ime: Marina Šimundić

Grad: Split

Posao: „Zločesta teta“ sa ovrha u Fini

Kad si započela s CrossFitom? U rujnu 2016.

Koliko dugo treniraš u CF BoxV? Od siječnja 2018.

Sjećaš li se svog prvog treninga? Mutno malo ali bija je test i retest svima isti pa po tome znam...200 m trčanje, 15-12-9 sklekovi, trbušnjaci, čučnjevi, 200 m trčanje. Sjećam se da sam umrla tisuću smrti :D

Najdraža pjesma za treniranje? Kao da biram koje mi je dijete najdraže J Trenutno Alice Cooper – Poison, Kenny Loggins – Danger Zone i kompletni opus Rammsteina.

Imaš li savjet za ljude koji se misle priključiti, ali jos razmišljaju je li CrossFit za njih? Dođite i promijenite si život na bolje – ako preživite početničku, na poklon dobijete i set noževa...

Najdraži pokret? Deadlift, front squat i back squat su moje prve ljubavi. Ali svaki novi koji savladam pa su trenutno u toj kategoriji hspu i ring dip-ovi. I ovo mi je kao da biram koje mi je dijete nadraže!

Najgori pokret? Dugo wallball-ovi, sada ipak thrusteri. U „rodu“ su pa izađe na isto.

Kako si čula za CrossFit? Na istom mistu di je Froning upoznao svoju ženu – u frizerskom salonu. Čula u razgovoru...

Kako je CrossFit utjecao na tebe? Promijenio me gotovo iz temelja, odnosno pomogao mi je da spoznam svoj potencijal, da se tako izrazim.

Koji ti je najdraži aspekt CrossFita? Sad ovdje ide priča o community-u...“and I want peace on Earth.“ Šalim se, naravno, taj aspekt community-a i „supatništva“ je jako bitan po meni, nakon toga je odmah – bez pretenzija - gotovo zen meditativni moment pobjeđivanja samog sebe i „probijanja“ vlastitih granica.

Koji su tvoj CrossFit ciljevi? Kratkoročni – savladati većinu gimnastičkih pokreta i popraviti, odnosno „preodgojiti“ clean i snatch. O dugoročnima ću pričati kad prve savladam.

Po čemu je CrossFit drukčiji od ostalih fitness programa koje si trenirao/la u prošlosti? Nije mi još dosadija, dok svi drugi jesu.

Skriveni talent? Pjevanje, pisanje.

Što te inspirira? Ljudi, mjesta, situacije, trenuci u kojima se sve „poklopi“. Promjena. Dobre knjige. Dobra glazba.