Ime: Ivan Čepo

Grad: Split

Posao: Radnik u proizvodnji

Kad si započeo s CrossFitom? 2. mjesec 2017

Koliko dugo treniraš u CF BoxV? Godinu i 4 mjeseca

Sjećas li se svog prvog treninga? Ne baš, al se sjećam da sam kući u krevetu taj dan pomislia " ok , možda i nisam u tako dobroj formi ":)

Najdraža pjesma za treniranje? Bilo kakav hard rock

Imaš li savjet za ljude koji se misle priključiti, ali jos razmišljaju je li CrossFit za njih? Da se previše ne misle nego dođu i probaju, crossfit je definitivno za svakoga, nebitno koliko je širok, visok, van forme. Dođi, probaj! Većina ljudi nije svjesna da se svaki pokret može skalirat, prilagodit tako da stvarno bilo ko može odradit trening. Ali budi spreman radit, nema kratkog puta za bit bolja verzija sebe.

Najdraži pokret? Snatch

Najgori pokret? Thruster ( al zavolit ću i njega kad tad )

Kako si čuo za CrossFit? Znao sam za Crossfit duže vremena ali nekako se nisam vidio u tome, pa je prije godinu i po Marija počela spominjat da bi probala. I sta ću, da ne budem u vezi onaj koji je lino prase, reko upiši i mene. :)

Kako je CrossFit utjecao na tebe? Fizički se osjećam bolje, imam više energije

Koji ti je najdraži aspekt CrossFita? Pozitiva u box-u, kakav god ti bio dan kad udes dole glava ti samo napravi klik i izgasi sve negativno. Ispucas se i kući sa osmjehom :)

Koji su tvoj CrossFit ciljevi? Savladat sve pokrete

Po čemu je CrossFit drukčiji od ostalih fitness programa koje si trenirao/la u prošlosti? Svaki dan je drugačiji , svaki trening je drugačiji, nema monotonije.

Skriveni talent? Još ga trazim:)

Što te inspirira? Moja Mare:)